torsdag 23. april 2009

Tusen takk...

Blogglandia er virkelig en plass full av fantasirike mennesker, som villig deler sine ideèr og råd. Men de er også rause med sine kommentarer. Jeg har vært så heldig å få en award av mine gode venninne Lisemor, ei jente med futt og tæl i. Det var en glede å ha sydag med deg, og jeg ser frem til neste prosjekt. Tenker vi må finne på noe med glidelås i ;-) Tusen takk for utmerkelsen.
Det følger en tekst med awarden;
"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."
Jeg har sett og blitt inspirert av veldig mange flotte blogger, og synes det er mange som fortjener en award. Jeg har lyst til å gi den videre til disse:
Det er bare ett problem med så mange flotte blogger...jeg har for få timer i døgnet. Har så vanvittig lyst til å lage mye av det jeg finner. I mellom tiden samler jeg på oppskrifter og sitter og planlegger mine neste prosjekter mens jeg syr ferdig på bunadene. Ja, det står bunadene, har flere jeg jobber på parallellt. Ser frem til 17.mai, da må de være ferdig, og jeg kan ta frem strikkepinnene igjen...

3 kommentarer:

Lemi sa...

hei! tusen takk for award! koselig at du like bloggen min...
ha en strålende flott helg! d ska sanneig æ(fyller år søndag)

klem

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Gratulerer med flott award til deg! Å Tusen tusen takk for at du deler med meg! Det setter jeg stor pris på:)

Lykke til med bunadsyingen din, det blir vakkert!
Å ha en fantastisk fin søndag!
Klem fra Chatrine:)

flisa sa...

Ja, du er virkelig flittig, Solfrid. Og pent arbeid blir det og når du holder på. Takk for hilsenen.