torsdag 18. juni 2009

Geocaching


Min gode venninne Lisemor driver med Geocaching, og nå er jeg overbevist om at dette er en gøyal hobby. Frisk luft og litt trim er ekstra godene man får når en legger i vei på skattejakt. Men til dette trenger man en GPS, så da har mor gått til innkjøp av en høyt anbefalt modell fra Garmin. Idag har jeg fått privattimer av Lise, og har fått lagt inn kart og koordinater. Så nå er det bare å legge i vei. Er litt spent på om jeg får det til, har tenkt å bruke litt tid på dette i sommer. Lise har funnet 60 cacher, så jeg har noe å strekke meg etter :-)

6 kommentarer:

Hanne Line sa...

Så artig!! :-)
Hvor kjøpte du GPS'en? Vurderer å gå til innkjøp av en ny æ også...
Har funnet til ca 3000 i nettbutikk.

Lise sa...

Hanne; vet ho kjøpte på Elkjøp, hvor prisen er rett under 3. Fikk litt avslag og, pga utstillingsmodell. Jeg er veldig fornøyd m min, den er stabil og nøyaktig. Men har du sett iPhone applikasjonen? Ligger inne på geosia. Stilig! Men du ville jo ikke ha touch...

Solfrid; 60 cacher er ikke spes imponerende i det miljøet her, he he...

Hanne Line sa...

Joda, har sett iPhone applikasjonen. Men tror ikke jeg kan stikke av med telefonen til Lars hver gang jeg vil ut på tur, hehe. Dessuten tror jeg ikke den er like bra som en skikkelig GPS... :-)

Du har gjort et bra kjøp Solfrid! Geocaching er gøy! :-)

flisa sa...

Høres veldig gøy ut, det der.Har jo GPS i huset, men er ikke helt oppdatert på alt den brukes til...ønsker deg mange fine turer! Ha ei fin helg!

Grethe sa...

Dette hørtes veldig artig ut. lykke til ut på tur.
Ha en fin uke :0)
Koselig blogg du har!

flisa sa...

Hei og takk for sist! Hvis du ser innom bloggen min, ligger det en award der til deg. Ha ei fin uke!