tirsdag 4. august 2009

hva skal man si...

Jeg har nå funnet ut at det er hardt å runde 40! Har vært plaget av høyt blodtrykk i 7-8 år og brukt medisiner. Flere undersøkelser kunne ikke gi noen forklaring på trykket. så jeg hadde avfunnet meg med å bruke medisinene.
Ellers er det jo viktig å prøve å holde et sunt og vettugt liv. Deriblandt turer av forskjellig art. På disse turene har jeg kjent en intens og murrende smerte i venstre skulder og arm, og vært veldig tungpusten. Det har gått over av seg selv etter litt hvile, så jeg har ikke hatt tanker om at det kunne være noe mer.
Da jeg fikk symptomer på jobb en dag det var litt hektisk ble det litt mere seriøst. Fikk raskt henvisning til medisinsk poliklinikk som skulle utføre et arbeids-EKG på meg. Det vil si at jeg syklet med elektroder koblet til kroppen som viste hvordan hjertet jobbet.
Og det var noen uregelmesigheter der, og det kan tyde på angina pectoris
Så nå er jeg sykemeldt frem til jeg skal gjennom en angiografi
Så hva skal man si....

4 kommentarer:

Lise sa...

Uff, stakkars deg! Ja det er hardt å bli "gammel" og kjenne at kroppen ikke er som den var, men jeg syns nå du har fått dette veeeldig tidlig. Får håpe det ikke er angina allikevel, selv om det høres sånn ut. Da blir det knekkebrød og trimmings framover! ;o)

Grethe sa...

Huff da! Håper du får svar og hjelp. Det er ikke noe hyggelig å ikke være i form. Lykke til med prøver og undersøkelser.
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg brodere med DMC garn, dette får du kjøpt i mange garn, broderi, quilte og stoff butikker. På oppskriften i A Christmas Free Bom står fargenummerene som er brukt. De samme fagene kan brukes på alle blokkene. Jeg har et lysbord som jeg overfører mønsteret, men du kan bruke vinduet og tegne igjennom. Jeg bruker en penn som heter Micron 01 - lys brun. Den er tynn og fin og du broderer fint over streken. Jeg bruker to tråder i denne oppskriften. Lykke til :0)

flisa sa...

Stikker bare innom for å si hei! Tenker på deg, og håper formen er stigende. Snx! Klæm!

Gurimalla! sa...

Lykke til! Håper det går bra.