torsdag 24. september 2009

Redd Barna, Rød Nese Dagen -09


På oppfordring fra Lisemor henger jeg meg på denne:

Hvem kan med hånden på hjertet si at de ikke har restegarn liggende og slenge!?! Vel, folkens her er en gylden anledning til å gjøre en god gjerning og samtidig redusere noe av vår overflod. Redd Barna har startet en bamse-aksjon og sier dette:

"Strikk bamse for Redd Barna!

Redd Barna-bamsen symboliserer kjærlighet, trygget og beskyttelse – det vi ønsker for alle verdens barn. Med kjærlighet og strikkeglede kan du hjelpe oss til å være der for enda flere barn. Bamsen din vil bli solgt gjennom vår nettbutikk."Foto: Redd Barna/Jon Wang


Men husk nå å lag RØD NESE på bamsene. Nesen er kjennetegnet på årets TV-aksjon 29.november på TV3, der humor er et av nøkkelbegrepene.

Oppskriften finner du HER
Så finn frem garnnøstene og strikk til et godt formål.

3 kommentarer:

Monicas sa...

takk for hilsen hos meg...:) denne bamsen var vel flott....kunne jeg tenke meg å være med på...:) go fredag

Muffin sa...

Ja nå har du gjort det, altså!
Men jeg er SÅ glad for at du fortalte meg om aksjonen, jeg har strikka en bamse allerede og det var kjempeartig! Så nå er jeg altså begynt på bamse nr 2. Meldt meg på facebook-gruppa til bamsestrikkerne har jeg også gjort.
Takk for at du gjorde kvelden min så artig, håper virkelig at din var like bra!

Lise sa...

Første bamse straks klar her. Må vel hive meg rundt og lage flere. Gleder meg til å få samlet hele gjengen på torsdag, det er sååå lenge siden, og jeg er skravlesjuk! Chatta m Hanne en kveld, og det ble langt på natt før vi var ferdige, hi hi...
God helg!!! Koser meg HELT alene, og det er HERLIG!!!