onsdag 7. oktober 2009

...som dagene går..

Nå er ventetiden snart slutt. Jeg har fått innkalling til angiografi av hjerte, og både gleder og gruer meg til mandagen.

Gleder meg til å få det overstått og komme i vanlig gjenge igjen.

Gruer meg til å ligge på benken å være totalt avhengig av at andre gjør en god jobb. Også er det noe med det at de faktisk skal helt inn på hjertet med et kateter! Jeg er et positivt menneske og velger å ikke fokusere på "hva om" og "hvis".

Jeg er 40 år ung og dette er min sjanse til å få meg et nytt og bedre liv. Kjenner at jeg har lyst til å komme igang med trening. Godt å vite at jeg har noen rundt meg som mer enn gjerne gir meg en dytt ut av sofaen.


Idag derimot har jeg hatt koselig besøk av babyen som jeg strikker dåpskjolen til. Han har vokst seg til en flott liten herremann, dog litt fortere enn hva moren hans og jeg hadde tenkt. Må nok ennå vente litt med å montere den. Jeg har tenkt å få gjort alle delene ferdig i løpet av helgen.

Til koselig besøk må man ha kosemat. Idag lagde jeg en pai som ble riktig så god.
  

Hvis du skulle bli fristet kan du finne oppskriften i matbloggen min her.
En lun pai med godt fyll er ikke å forakte når mørket senker seg og temperaturen faller, ja kanskje det til og med daler noen snøfnugg...


6 kommentarer:

Lise sa...

Hei vennen!
Skjønner godt at du gru-gleder deg til mandag. Skulle gjerne ha vært med og holdt deg i hånda, men her står nattevaktene på rad og rekke og venter på meg, så da har jeg vel ikke noe valg.
Men det er klart dette går bra! Skulle bare mangle! Du er jo omgitt av profesjonelle folk! Og trimmen tar vi sakte men sikkert når du er klar for det. Skal tenke på deg hele tiden! Klem

flisa sa...

Hei. Sende mange varme tanker med deg opp til Tromsø. Hadde nok også vært litt småskeptisk, det er vel sånn det må være. Blir nok ekstra godt når det er gjort og du er ferdig med det.
Stor klæm!

Hanne Line sa...

Dette kommer til å gå så bra vennen! Har også nattevakter som perler på en snor til uka, men skal krysse alt som krysses kan for deg. Sier bare som Lisemor, at du er jo omringa av profesjonelle folk, som har god peiling på dette. Blir godt å få dette unnagjort. Så blir hverdagen så mye lettere.
STOR klem!

(ps. den paien så kjempegod ut!!)

Lise sa...

Hei vennen! Godt å være hjemme igjen? Vi må møtes en dag så jeg får høre alt fra Tromsø. Klem

Lise sa...

Takk for fine ord! Glad du er min venn og!

Gurimalla! sa...

Håper testen går bra!
God helg!