søndag 21. november 2010

A!

YES! Endelig er jeg kommet over første hinder. Sist uke hadde jeg muntlig eksamen, og tro det eller ei jeg fikk A! Mye lesing og godt kollokviearbeid gav helt utrolig uttelling, ja jeg kan nesten ikke tro det. Jeg er så takknemlig for å ha møtt så flotte mennesker som de i operasjonsklassen min.

Uka ble avsluttet med julebord i Tromsø, og det var en herlig følelse å kunne slappe av i så godt selskap. Enda bedre følelse var det å kunne vende nesa hjemover og få sove i egen seng igjen. Min kjære påstår også at han sover dårligere uten meg, så dette blir terapi både for ham og meg.

Nå nærmer det seg adventstid, og med det blir jentane mine opptatt med nisse-spilling og juletretenning. Men å spille utendørs i kuldegrader byr på en utfordring; Kalde fingre! Så nå har jeg endelig klart å få ferdig en idè jeg fikk; Votter med hull i!

nisse-spillevotter

Musikanten har testet dem og godkjent dem, så gjenstår det å se om ideèn er like god i praksis som i teorien Smilefjes som blunker

 

En annen hyggelig overraskelse sørget min yngste glede i livet for. Sist uke hadde skolekorpset Blomstershow der det lages flotte blomsterdekorasjoner, og korpset underholder med mange flotte konsertnummer og marsjer. Alt som lages blir loddet ut til inntekt for korpset. Hun er antakeligvis født under en lykkestjerne for opp igjennom er det hun som har vunnet mest av alle oss i familien.

009

Denne flotte dekorasjonen stod og pyntet så pent opp på bordet da jeg kom hjem, ja man kan jo bli rent lykkelig av så friske og flotte farger. Nå gjelder det bare å ta godt vare på den så kanskje den holder seg helt frem til et lite julebord jeg skal arrangere her hjemme.

Nå venter en ny praksis runde her hjemme, og jeg gleder meg til å komme tilbake til det praktiske igjen. Har et lite arbeidskrav på 4-6 sider som skal innleveres, men har allerede startet på den så jeg tror dette kan bli ei flott adventstid.

Ønsker alle ei veldig bra uke, klem Smilefjes som blunker

7 kommentarer:

Trulte sa...

Tror ikke jeg har sett bloggen din før, og du verden så mye fint og variert det var her inne.

Tovepia sa...

Hei på deg og takk for hyggelig kommentar;) Alltid trivelig å treffe nye;)
Disse vottene var bare helt herlige, jeg spilte selv klarinett i skolekorpset for 100 år siden, så disse skulle jeg også hatt:D
Nyt kvelden og klem fra meg;)

flisa sa...

Gratulerer så masse med examen!!!Godt jobba! Så bra at du er tilbake heime igjen(kanskje vi får til en kreativ aften?) De vottene blei jo helt superduper for vinterspilling. Heldige jenter som har ei sånn kreativ mamma. Snx.Klæm!

Inga sa...

Gratulerer med flott eksamen! Og flotte votter, ja. Skulle ønske Forsvaret kunne godkjenne sånne i hvitt til gallauniformen ;-)

Gurimalla! sa...

Gratulerer med A!
Ingen ting er bedre enn å komme hjem!

Tone sa...

Gratulerer så masse m A!!!
Du de vottene var flotte,har selv spilt i korps og det med kalde fingre er noe herk,da skulle jeg gjerne hatt sånne votter på;)
Ønsker deg en flott adventstid sammen med familien;)

Marita sa...

Gratulerer så masse med flott resultat på eksamen! Godt jobba.
Flotte og praktiske votter til spillebruk, slett ikke dumt, nei!