søndag 2. januar 2011

Godt nytt år!

O du herlige juletid! Men akk så hektisk den kan bli!

Neida, har ikke blitt den store poeten i det siste, men innsett at man bare må gjøre visse prioriteringer. På denne siste dagen av juleferien er det litt tid for å tenke over hvordan man har hatt det i det siste. Og jeg må jo egentlig si at jeg har det bra.

Siste praksisperiode kom vel i havn, arbeidskrav ble omsider sendt og godkjent og klarte å spise meg gjennom diverse julelunsjer og julebord. Kveldene ble flittig brukt til å gjøre ferdig julegaver slik som denne

Mønster: Poncho og sjal Tema 07

Garn: Sandnes Smart

Pinne: 3 og 3 1/2

Str: 8-10 år

Poncho

Bestillingen ble også ferdig. Mariusdressen ble montert og fikk fine treknapper. Av restegarnet lagde jeg også ei lue, skjerf og votter.

Mariusdress

Juletreet kom i hus, og det ble like stort i år. Min kjære har den formening om at “har man det høyt under taket, så må det brukes til no’ fornuftig”. Så med liv og lyst trasket han ut for å finne et passende tre. Snart-tenåringen gikk med som kontrollør. Med tradisjonell juletrepynt ble vi klare for en koselig julaftensfeiring sammen med familien.

Fra Ixus 40 049

Med et stort GODT NYTT ÅR, ønsker jeg alle det beste for det nye året!

julaften

6 kommentarer:

Marita sa...

Lekker poncho og Mariusdress. Nå er det hverdagen her og julen er kastet ut (for en time siden) Deilig altså! Imponerende høyt juletre dere har - det hadde ikke gått her, nei.

STEINKJERRINGA sa...

Godt nyttår! Her bedrives papirarbeid innimellom noen runder på strikketøyet som ligger klar ved kaffekoppen. Den siste feriedagen skal nytes i fulle drag. Kjempefine ting du har laget.

flisa sa...

Så fin den mariusdressen er! Supert med tilbehør til! Flott poncho også, utrolig hva du rekker å få gjort! Enig med din kjære - stilig med stoort juletre!

Vilma sa...

Godt nytår søde ven :-))

Klem Vilma

Timotei sa...

Godt nytt år!
Så fin den mariusdressen var!

Pacman sa...

Men hvad en masse folk virkelig glip af, er den klassiske, som blev præsenteret på forskellige internetsider, hvor du rent faktisk kan spille Pacman online. Derfor, hvis du er en person, der husker det gamle spil, og jeg er meget interesseret i at genoplive din evne til at spille, så absolut mening at se nærmere på dette spil på din givne lejlighed muligt.