lørdag 14. november 2009

Sweet Baby Cap...

...til en liten verdensborger.

Vi har lært at et svangerskap varer i 40 uker, på folkemunne sier vi 9 måneder. Denne omregningen er litt underlig, men dog fullt ut akseptert.

Og hva gjør man i 40 uker!?!

Jo, man venter, forbereder seg selv og sine omgivelser, og ber en stille bønn om at alt skal gå bra.

Men av og til er det noen små som har det litt travelt, og finner det for godt å melde sin ankomst tidligere enn planlagt. Lille C fant nok ut at hun heller ville ut å hilse på verden, og min gode kollega måtte bare innfinne seg på sykehuset snarest.

Mor var nok litt bedre rustet til å takle en slik situasjon siden hun ikke var førstefødte. Sykehusoppholdet ble naturlig nok noe lengre. Nå er familien gjenforent, og jeg har fått lov til å hilse på dette lille nurket.

Kun noen små koselyder kom fra henne, der hun krøllet seg sammen i armene mine.

1800 g er ikke mye men heldigvis går det oppover. Hun fyller ikke de vanligste babystørrelsene ennå. Siden mine jenter er langt over den alderen, var det vanskelig å se for seg denne lille kroppen.

Men en liten ting måtte jeg jo bidra med, og oppskriften på denne lua har ligget og ventet på en lur anledning. Timotei har fristet med flere varianter så nå måtte jeg bare prøve den. Fulgte hennes anvisning for så strikke snorene også og det ble veldig vellykket.
Jeg forminsket mønsteret ganske mye slik at det skulle passe lille C. Lua viste seg å passe akkurat, og siden hun ikke har så mange luer å vokse i skal jeg skynde meg å lage en til bare en tanke større. Da har hun noe godt og varmt å ta på seg når hun må ut i vinter.
Det gikk med bare en liten rest garn, så jeg ser for meg mange små luer fremover
(selvfølgelig inn i mellom alt det andre jeg skal gjøre..)

Garn: rest av Faerytale Alpakka, farge 754
Pinne: rundpinne nr 2,5
                       rundpinne og 5 pinne nr 3

Str: ca 32 cm rundt hodet
La opp 79 m

Velkommen til verden lille C ;-)


..og riktig god helg til alle sammen!

3 kommentarer:

Hanne Line sa...

Nåmmin...<3
Så søt den var. Og så bra at den passa...
Ja lille C hadde det travelt. Storejenta her i huset var og bar og kosa med lille C i går. (ho er klassevenninne med storesøster A).

Jeg syns jo selv de som er fullbårne til termin er bitte-bitte små, så da kan jeg bare tenke meg hvor lita denne lille tulla er...

Velkommen til min kreative verden sa...

Du skriver godt om livets store og små begivenheter. Hyggelig lesning på morgenen. Jeg har kost meg:)

flisa sa...

Så fin lue du har laga, den kommer nok godt med. Skal si du er rask i vendinga.
Klæm!