onsdag 11. november 2009

Dåpskjolen.. og litt gruff..


Endelig var dåpskjolen ferdig, og den store dagen kom. Lille J.O ble et flott skue i dåpskjolen, og så vel mor som mormor ble fornøyd med resultatet
(far var med å velge ut modellen, og det skal nevnes at han virket fornøyd også)

Denne lille karen har vokst seg stor og fin siden fødselen, nesten sånn at vi ble litt bekymret. Heldigvis stagnerte veksten, så det var bare å montere den etter den siste prøvingen.

Garn:  Mandarin Petit
Pinne: nr 2,5 og 3
Str:  One size

Vi hadde veldig lyst til å være tilstede i kirka, og stilte ivrig opp en søndagsformiddag. Stedet var Trondenes kirke som kan være helt i fra 1200-tallet.


Denne dagen var det også utdeling av kirkeboka til sognets 4-åringer, så det ble en gudstjeneste med litt løsere stemning enn vanlig.

Vi fikk også den store ære og være med og feire dåpsbarnet sammen med hans familie og venner. Og som seg hør og bør var det mye god mat, en nydelig fiskesuppe, snitter, og ikke mindre enn 10 kaker!

Nordlendinger kan virkelig dette med kakebord :-) og det smakte så utrolig godt. Bare synd jeg klarte ett par av dem...

Så hva gjør man nå?

Vel, en håndarbeids-fanatiker er aldri arbeidsledig. Jeg har selvfølgekig klart å begynne på flere ting samtidig!! Sukk, man lærer visst aldri!

Bilder følger snart...

Nå dagens gruff:

Tele2 har store problemer med blogger.com, så derfor har jeg ikke fått postet dette innlegget på flere dager. Ringte inn og meldte feilen i går. Ringte tilbake idag, og ble ikke noe klokere.
Mulig at jeg var en smule PMS, for jeg klarte å hisse meg alvorlig opp. Situasjonen ble sølvføglelig ikke noe bedre av at konsulenten jeg snakket med var litt nesevis. Har så følelsen av at kvinner ikke blir tatt på alvor, ihvertfall ikke når det gjerlder data!!!

Konsulenten
: " Jammen du kommer jo inn på nettet! Dette er jo bare et lite problem med en nettsiden"

Frustrert Frue: " DET er ikke problemet, problemet er at jeg betaler for en tjeneste jeg ikke får, og det er jeg ikke interessert i. OG det etter min vurdering betyr det svært lite om det er ett eller hundre nettsteder!"

Klarte å lire av meg litt til, som muligens ikke egner seg på trykk.

Så nå har jeg prøvd å lande igjen med å skrive dette. Han derre tufsen burde skjønne at det er like viktig for meg å komme med inn på blogger, som det er for andre å lese nyheter!!!

Det er også grunnen til at jeg ikke har fått lagt igjen hilsninger hos dere andre...

Så, nå skal jeg gå å gjøre noe helt annet! Lage meg en god kopp te for eksempel...

Ønsker alle en nett-krøll-fri dag ;-)

PS! Jeg har sneket med inn på et ubeskyttet nettverk. Måtte bare få det ut av systemet snarest!


3 kommentarer:

Hanne Line sa...

Jeg er søkkimponert over alt du får trylla fram med strikkepinner, nål og symaskin! Den dåpskjolen så utrolig flott ut!

Ang trøbbel med blogger.com, så tror jeg ikke det bare er Tele 2 som har problemer. Jeg sliter med blogger for tida jeg også. Ikke alltid jeg kommer inn på sidene, de er ufattelig trege, og blogglista mi oppdaterer seg ikke. Og plutselig mister jeg kontakten med blogger.com, MENS jeg skriver et innlegg... *stønn*

Men håper det retter på seg snart...

En kopp te hadde kanskje ikke vært så dumt nei...

tubakk sa...

Trodde det var min tilkobling det var noe galt med. Irriterende å ikke komme seg inn på kommentarene, eller kunne legge inn kommentarer. Håper det ordner seg snart.

Inga sa...

Hei!

Takk for hyggelig kommentar! Det er en flott dåpskjole du har laget! Imponert over at du har tålmodighet til sånt pirk.

Fant forresten ut hvem du er ;-). Har jo jobba sammen med mannen din i FMKN.

God kveld :-)