torsdag 21. januar 2010

Mens vi venter på OL...


I mine yngre dager husker jeg godt at vi ventet i spenning på årets skigensermodell. Vi satt klistret til TV'n og heiet på Norge, mens mamma strikket for harde livet. Så var vi ganske stolte over å kunne troppe opp på skolen med ny genser, som de andre beundret.

Håndstrikking har heldigvis blitt mer verdsatt og in igjen, og ideène strømmer frem fra alle kroker. Det er spennende å se alle luene, skjerfene, sjalene og ikke minst kjoler, tunikaer og kåper for den som tar en utfordring.


OL i Vancouver 2010 har blitt tilegnet en modell som kan minne litt om Mariusgenseren og som sikkert faller i smak hos mange, jeg skal imidlertid ikke begynne med dette nå.
I 2008 presentert Dalegarn denne modellen til VM i Liberec 2009 . Etter flere år med ganske "uryddige" modeller etter min smak, gikk designerne tilbake til enklere og jordnære modeller.

Noen små-prinsesser likte godt julegavene sine jula -08. Fargene var midt i blinken, og med årets snøfall og kuldeperioder kommer de jo særs godt til nytte.
Det er ekstra gøy å lage sånne gaver, når det blir så godt mottatt.
Denne prinsessa har erklært at
"jeg elsker ull-klær"!

Og sånt faller man jo for, ikke sant...   ;-)

2 kommentarer:

Lise sa...

Lekker liten prinsessegenser til en søt liten prinsesse! Skjønner godt at denne lille frøkna bare "elsker ull-klær"! Sånn sier snuppa mi og, og det gir håp! :o) Enig i at mange av VM-genserne har vel mye mønster.

flisa sa...

Nydelig rosa genser! Ekstra artig at det blir satt sånn pris på, og fra ungene kommer det jo rett fra hjertet. Ha ei fin helg!
Klæm!