onsdag 9. juni 2010

En følelse av sommer...


Norge er et langstrakt land med flere årstider samtidig. Ikke rart jeg får litt "hjemlengsel" når rapportene fra sør forteller om sommer, sol, bading og grilling...
Bursdagen min, 3.juni, er en dato jeg alltid har forbundet med starten på en god årstid. Late dager på hytta, liggende på brygga for å speide og fiske etter sandkrabber og stor jubel når bøtta endelig var full. Når mørket falt på var det tid for å velte bøtta, mens vi hylte av fryd der vi hoppet mellom krabbene som pilte mot vannet igjen. Neste dagen startet runddansen på nytt igjen.

Her i Nord-Norge får man ikke alltid den samme følelsen på denne dagen. Forventningene til den lyse årstiden er litt annerledes, men dog synes vi å huske at vi lager gode minner som vi skal leve på når sola går under horisonten.

Jeg deler håndarbeids-interessen med min kjære svigerinne, og vi gir stadig tips til hverandre. Denne flotte boka fikk jeg til bursdagen min i år. Hun mente at slikt småpirk-arbeid var helt i min gate ;-)
Vel, vi får se, det var iallefall mange flotte småting å lage, og jeg gleder meg til å prøve å lage dem. Ser for meg et stort bruksområde; pynt på gensere, kjoler, luer, vesker, nøkkelpynt....mmmm...snadder ;-)

Så jeg drømmer...og venter på sommeren...

3 kommentarer:

StrikkeRikke sa...

Gratulerer med overstått!
Det ser ut til å være en spennende bok med mye fint! :)

flisa sa...

Gratulerer med overstått! Skjønner hva du mener med at den lyse årstida er "litt annerledes" her. Venter tålmodig på litt varme. Synes den boka er helt utrolig spennende, kjøpte den for noen uker siden, og har prøvd bittelitt. Lykke til! Snx!

Lise sa...

Så pussig... Kom over denne for noen dager siden, og har reservert den på biblioteket. Ser spennende ut!