fredag 8. oktober 2010

Av og til...


...skal man bare være litt heldig. Inni mellom praksis, lesing og ekstravakter må jeg jo ha litt håndarbeid. Dette er en gave som er i sluttfasen. MEN så ble det litt lite garn, enda jeg har strikket ganske fast og bestemt. Halvveis i mønsteret hadde jeg bare et bitte, lite nøste igjen av bunnfargen!


Da var det bare å "kvinne" seg opp og ta alt med seg til strikkebutikken og forberede seg på en omfattende leting etter kanskje ett bortgjemt nøste fra samme farge parti. For de som ikke vet det blir aldri garnet helt likt i hver produksjonsrunde med farging. Du ser det kanskje ikke når du holder nøstene ved siden av hverandre, men det kan virkelig lyse mot deg når du har strikka ferdig plagget. Og det er skikkelig kjipt når du har brukt mange timer på det. Hjelper lite at håndarbeid er terapi da!
I alle fall var dette min lykkedag. Det andre nøstet jeg tok frem kom fra samme parti, så glad  og lykkelig kunne jeg vandre ut med min ervervelse og redning godt puttet ned i posen

Da vet jeg at jeg får en god helg, hva med deg?

Ønsker deg en riktig god helg, og koser deg i høstværet
Tuddelu :-)

6 kommentarer:

Vilma sa...

Hvor heldigt at du fik fat i samme indfarvning ,kan se at det er marius mønster , det er bare så smukt og klassisk norsk :-)))) Har selv een i blå , men din i brun ser mægtig fin ud , så måske man skulle...:-)

Berit sa...

Hei!
Så bra at garnhistorien din fikk en lykkelig slutt.
Hva er de sier i reklamen; FORDI DU FORTJENER DET! .)
God helg og kos deg videre med strikkinga.
Berit

flisa sa...

Ja,litt flaks skal man ha! Heldig er den som får denne fine gaven. Glede mæ til vi skal gjøre håndarbeid i lag igjen! Ønsker deg ei fortsatt fin helg! Snx!

Gurimalla! sa...

Jammen flaks du fant samme fargeparti! Det er så surt når man går tom for garn.
Resultatet ser ut til å bli lekkert!

Vilma sa...

Tak fordi du vil deltage i mit lotteri :-)

Tess sa...

Så flott genser! Jeg liker dette mønsteret så godt!
Ergelig når man får for lite garn, men det endte heldigvis godt. Noen ganger er man bare heldig og finner samme fargeparti!
God helg!