fredag 22. oktober 2010

Pay it forward

Blogglandia er et forunderlig og fantastisk sted med et utrolig antall blogger som inspirerer og deler av sin kreativitet. Blåbærtua er en slik blogg som viser frem alt det flott som ho Tina tryller frem når ho syr og strikker. I september -09 annonserte ho en PIF-aksjon, og jeg var heldig og fikk meldt meg på tidlig. PIF, Pay it forward, stammer fra filmen med samme navn med Kevin Spacey, Helen Hunt og Haley Joel Osment.

Tina har virkelig studert oss som meldte oss på, for gavene hun har lagd til oss passer perfekt!
Her er gaven jeg fikk: En helt utrolig, fantastisk stitchery-mappe, designet av AnnAKa.Jeg har prøvd meg på et lite stitchery tidligere og har virkelig lyst til å utforske det mer. Så daler altså denne flotte gaven ned i min postkasse. Et stykke håndarbeid så utrolig nøye og flott sydd sammen. Jeg er overveldet over denne gaven og gleder meg stort til å fylle den med et spennende prosjekt :-)Pakken kom for to dager siden, men jeg måtte vente til jeg hadde fri på dagen for å få tatt bilder av den i dagslys for virkelig å få vist den frem.

Tusen takk Tina, æ e overlykkelig!
God helg til deg, og alle andre som skaper, deler og gir av seg selv og sin kreativitet ;-)


3 kommentarer:

flisa sa...

For en super fin gave! Tenker den falt i smak, ja. Ha ei god helg!
Klæm!

Blåbærtua sa...

Hei Solfrid.
Det gleder meg at du likte mappen. Håper at du får god bruk for den. PIF er en fin ting, og jeg har kost meg med å lage gavene. Ønsker deg mange fine stitchery stunder, og takk for fin omtale i innlegget.


Tina

flisa sa...

Hei, igjen. Har sett overskrift til et nytt innlegg fra deg på blogglista mi, men her finner jeg det ikke. Det har jeg sett en gang før. Er det bloggen som kødder med oss nå?