lørdag 5. februar 2011

Arne & Carlos-bølgen

Designere er et eget folkeslag. Nyskapende og trendy presenterer de sine kreasjoner og idèer. Noen ganger er det bare en liten gruppe som liker designet. Andre ganger er det full klaff hos den store horden. Luer er jo blitt det store temaet igjen, heldigvis. Og disse to forunderlige herrene som har slått seg ned i en nedlagt jernbanestasjon har da altså lagt sine søte små hoder i bløt og kommer frem til retro-design. Og hvem husker ikke pac-man og space-invader!

Vel, jeg fikk en bestilling på en 40-årsgave, og sammen ble vi enig om at 40-årige menn er vel midt i blinken for denne idèen. Og alle mobiler med respekt for seg selv må jo også få en anstendig bekledning som står i stil til sin eier, så da blei mobilsokken også til.

006

Giveren ble i hvertfall fornøyd, håper bare at mottakeren også ble det Smilefjes som blunker

8 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Ja, luer er in for tida. Jeg strikker på en mobilvott akkurat nå.. med kaffe og sjokolade til...

dannebrogsflag sa...

A really nice and professional blog, with some many things that can be learned around. How to make your own personal stuff.

Timotei sa...

Stilig lue og mobilsokk!

strikkedilla sa...

Virkelig in disse mønsterne. Lagt meg som følger hos deg. Masse fint du har strikket.

carina sa...

så mye fint du strikker,så skjønn kjæreste vott!!! :)jeg titter gjerne innom igjen,legger meg til som følger jeg:) klem

Marit sa...

Godt skrevet, og morsomt sett med lue og mobiletui! :) Første gang jeg er inne på bloggen din. Legger meg til som følger, for jeg vil gjerne se mer! :)

Inga sa...

Hehe, jeg har akkurat laget en slik lue. Det har vært strikketørke i flere måneder, men nå er jeg i gang igjen. Luer og kuler i A&C-design. Ser ut som det kan bli noen hjemmelagde julegaver allikevel...

Ha en fin dag :-)

makkerikken sa...

Coole saker - tipper mottaker ble glad :)